pura-coaching-bladeren-6

contact

Van stilstaan naar doen

Stappen maken betekend in contact komen met jezelf en met de verkregen inzichten een beweging bewerkstelligen die leidt naar een positieve invloed in je leven. 

Wil je meer informatie over de groepswandelingen of trajecten, een afspraak maken voor een  vrijblijvende startwandeling? Vul het contactformulier in, ik neem binnen 24 uur contact met je op

wandelgebieden

pura-coaching-blad-7
startgesprek

Omgeving Godlinze Hoofdweg 5

pura-coaching-blad-6
Individueel wandelcoaching

Slochterbos Hoofdweg 30 Slochteren

pura-coaching-blad-9
Groepswandelingen

Evertsbos startpunt parkeerplaats Galgwanderveen Eext

pura-coaching-blad-3
trajecten

Evertsbos startpunt parkeerplaats Galgwanderveen Eext

FAQ

Veel gestelde vragen

Wandelen doe je in comfortabel zittende kleding aangepast aan het seizoen. Denk om goede wandelschoenen, een flesje water en eventueel een tussendoortje. Het kan voorkomen dat je tijdens de wandeling iets ziet of tot een inzicht komt wat je graag wilt noteren of op beeld wilt vastleggen. Een notitieboekje/pen en telefoon/camera is dan handig.

Wandelcoaching is voor iedereen die de verbinding en harmonie met zichzelf wil herstellen en vanuit authenticiteit wil leven. Dit kan gaan op het gebied van hoogsensitiviteit, stress, burn/bore-out

Van een beetje regen smelten we niet en tegen een gure wind of kou kunnen we ons kleden. Mochten de weersomstandigheden zodanig zijn dat het niet verantwoord is om te wandelen dan word je daar zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.

Wandelcoaching moet voor iedereen toegankelijk zijn. Heb je fysieke klachten of ben je afhankelijk van een rolstoel dan kijken we in overleg naar een locatie die ons natuur, goede verharde paden en voldoende rustpunten geeft.

Tijdens het eerste telefonisch contactmoment maken we een afspraak voor een startwandeling. Deze lopen we in de omgeving van Godlinze maar kan in overleg ook op een andere locatie. Na deze  kennismaking en een wederzijdse goede klik start gaan we aan de slag met jou wensen. 

Coaching behoort over het algemeen niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door je zorgverzekeraar. Er zijn echter uitzonderingen vanuit aanvullende verzekeringen en wordt coaching onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandeling, wel vergoed. Werkgevers zien steeds meer het belang van persoonlijke ontwikkeling. De meeste werkgevers hebben een budget van waaruit trajecten ten behoeve van zelfontwikkeling vergoed worden. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.

De eerste wandeling is bedoeld om kennis te maken. Voor een positieve vooruitgang is het belangrijk dat er een goede klik is waarbij we ons veilig en vertrouwd voelen. Tijdens het eerste gesprek inventariseren we waaraan je wilt werken.