pura-coaching-bladeren-6

contact

Van stilstaan naar doen

Stappen maken betekend in contact komen met jezelf en met de verkregen inzichten een beweging bewerkstelligen die leidt naar een positieve invloed in je leven. De problematiek die ons overkomt hebben we niet altijd evengoed in de hand. Verlies, ziekte of bijvoorbeeld gedwongen ontslag zijn zaken die ons overkomen en waarin we de eigen regie lijken te verliezen. Echter op hoe wij omgaan met hetgeen op ons pad komt hebben we wel degelijk invloed.

Tijdens het coaching kijken naar de al aanwezige kwaliteiten en hoe we deze kunnen inzetten en uitbreiden om realistische doelen te behalen. Het is tijd om contact met jezelf op te nemen!

Wil je meer informatie, een vrijblijvende startwandeling of je aanmelden voor een groepswandeling of traject. Vul het contactformulier in, ik neem binnen 24 uur contact met je op

wandelgebieden

pura-coaching-blad-7
startgesprek

Omgeving Godlinze Hoofdweg 5

pura-coaching-blad-6
Individueel wandelcoaching

Slochterbos Hoofdweg 30 Slochteren

pura-coaching-blad-9
Groepswandelingen

Evertsbos startpunt parkeerplaats Galgwanderveen Kerkweg Eext

pura-coaching-blad-3
trajecten

Slochterbos Hoofdweg 30 Slochteren

pura-coaching-blad-1
andere locatie

In overleg kan een andere locatie worden gekozen.

FAQ

Veel gestelde vragen

Wandelen doe je in comfortabel zittende kleding aangepast aan het seizoen. Denk om goede wandelschoenen, een flesje water en eventueel een tussendoortje. Het kan voorkomen dat je tijdens de wandeling iets ziet of tot een inzicht komt wat je graag wilt noteren of op beeld wilt vastleggen. Een notitieboekje/pen en telefoon/camera is dan handig.

Wandelcoaching is voor iedereen die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling en behoefte heeft aan handvatten om sturing te geven aan de ontstane problematiek in zijn of haar leven. Dit kan zijn op het gebied van werk, studie, relatie, hoogsensitiviteit, verwerking van verlies, stress en burn/bore-out.  

Van een beetje regen smelten we niet en tegen een gure wind of kou kunnen we ons kleden. Mochten de weersomstandigheden zodanig zijn dat het niet verantwoord is om te wandelen dan word je daar zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.

Wandelcoaching moet voor iedereen toegankelijk zijn. Heb je fysieke klachten of ben je afhankelijk van een rolstoel dan kijken we in overleg naar een locatie die ons natuur, goede verharde paden en voldoende rustpunten geeft.

Tijdens het eerste telefonisch contactmoment maken we een afspraak voor een startwandeling. Deze lopen we in de omgeving van Godlinze maar kan in overleg ook op een andere locatie. Na deze  kennismaking en een wederzijdse goede klik start het echte werk en gaan we aan de slag met jou wensen. Wandelcoaching is wandelend in gesprek gaan, tijdens de wandelingen maken we af en toe gebruik van spel en oefening om bewustwording te creëren, kwaliteiten te belichten, vaardigheden te ontwikkelen en de vooruitgang te toetsen. De natuur speelt daarin een belangrijke, versterkende en inspirerende rol. Naast de wandelingen kun je ook thuisopdrachten krijgen waarmee je je nieuwe verkregen inzichten en vaardigheden kunt oefenen in de praktijk. Dit gaat uiteraard altijd in overleg. 

Coaching behoort over het algemeen niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door je zorgverzekeraar. Er zijn echter uitzonderingen vanuit aanvullende verzekeringen en wordt coaching onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandeling, wel vergoed. Werkgevers zien steeds meer het belang van persoonlijke ontwikkeling. De meeste werkgevers hebben een budget van waaruit trajecten ten behoeve van zelfontwikkeling vergoed worden. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.

De eerste wandeling is bedoeld om kennis te maken. Voor een positieve vooruitgang is het belangrijk dat er een goede klik is waarbij we ons veilig en vertrouwd voelen. Tijdens het eerste gesprek inventariseren we waaraan je wilt werken.