pura-coaching-bladeren-6

contact

Van stilstaan naar doen

Stappen maken betekend in contact komen met jezelf en met de verkregen inzichten een beweging bewerkstelligen die leidt naar een positieve invloed in je leven. 

Wil je meer informatie, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of je aanmelden voor een groepswandeling? Vul het contactformulier in, ik neem binnen 24 uur contact met je op. Heb je niets ontvangen? Check dan even je spam-folder.

trajecten-burn-out-hoogsensitief

wandelgebieden

pura-coaching-blad-6
Individueel wandelcoaching

Slochterbos Hoofdweg 30 Slochteren

pura-coaching-blad-7
workshops

Hoofdweg 5 Godlinze

pura-coaching-blad-9
Groepswandelingen

Evertsbos startpunt parkeerplaats Galgwanderveen Eext

pura-coaching-blad-3
trajecten

Evertsbos startpunt parkeerplaats Galgwanderveen Eext

pura-coaching-blad-1
andere locatie

In overleg kan een andere locatie worden gekozen.

FAQ

Veel gestelde vragen

Wandelcoaching is voor iedereen die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling en behoefte heeft aan handvatten om sturing te geven aan de ontstane problematiek in zijn of haar leven. Dit kan zijn op het gebied van werk, studie, relatie, hoogsensitiviteit, verwerking van verlies, stress en burn/bore-out.  

Wandelen doe je in comfortabel zittende kleding aangepast op het seizoen. Denk om goede wandelschoenen, een flesje water en een tussendoortje. Het kan voorkomen dat je tijdens de wandeling iets ziet of tot een inzicht komt wat je graag wilt noteren of op beeld wilt vastleggen. Een notitieboekje/pen en telefoon/camera is dan handig.

Van een beetje regen smelten we niet en tegen een gure wind of kou kunnen we ons kleden. Mochten de weersomstandigheden zodanig zijn dat het niet verantwoord is om te wandelen dan word je daar zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.

Coaching behoort over het algemeen niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door je zorgverzekeraar. Er zijn echter uitzonderingen vanuit aanvullende verzekeringen en wordt coaching onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandeling, wel vergoed. Werkgevers zien steeds meer het belang van persoonlijke ontwikkeling. De meeste werkgevers hebben een budget van waaruit trajecten ten behoeve van zelfontwikkeling, stressreductie en conflictoplossing vergoed worden. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.