pura-coaching-blad-9

groepswandelingen

De dynamiek van jij en ik samen

Maandelijkse organiseert Pura Coaching groepswandelingen gericht op Hoogsensitiviteit, Stress, Burn-out en Persoonlijke Ontwikkeling. Het zijn ontdekkingstochten waarin kennis en bewustwording centraal staan.

De meerwaarde van groepswandelingen zit in het gevoel van verbinding. Daar waar we in het gesprek soms zoekend zijn naar de juiste woorden om ons te uiten maken we in de wandeling gebruik van natuurlijke elementen die op ons pad komen. Deze versterken niet alleen onze inzichten maar maken ook dat we ons makkelijker kunnen verwoorden.

De wereld door de ogen van

Op pad met gelijkgestemden
50 groepswandeling
 • Voor HSP en hoogsensitieve-HSS
 • Verkrijg inzicht in je eigenschap HSP
 • Ontvang tools voor het dagelijks leven
 • Inschrijven zowel individueel als groep
 • Maximaal 8 personen
 • Van 13.00 - ca. 15.00 uur
 • Start parkeerplaats Galgwanderveen Eext
 • Groepswandeling in het Evertsbos

Het zelfportret

Spiegelbeeld vertel eens even...
50 groepswandeling
 • Op weg naar een positiever zelfbeeld
 • Verkrijg inzicht in de kracht van je gedachten
 • Ook voor HSP met rejection sensitivity
 • Inschrijven zowel individueel als groep
 • Maximaal 8 personen
 • Van 13.00 - ca. 15.00 uur
 • Start parkeerplaats Galgwanderveen Eext
 • Groepswandeling in het Evertsbos

"de wereld door de ogen van"

Ben je hoogsensitief of denk je dit te zijn. Wil je graag meer inzicht in je HSP? Waarom je doet wat je doet? Heb je behoefte aan handvatten die bijdragen aan jou authenticiteit waarin je mag zijn wie je bent? Wil je weten waarom je een pleaser bent, waarom het aangeven van je grenzen zo moeilijk is? Waarom je zo graag conflicten uit de weggaat en of al die gedachten in je hoofd wel normaal zijn? Heb je in het gevoel van ”anders zijn” de behoefte om ervaringen te delen? Wandel dan mee met “De wereld door de ogen van.” Een wandeling waarin we niet doen aan mooi weer verhalen maar aan daadwerkelijk stappen zetten.

ellen-stoppels-pura-coaching-groep-wandeling-psychologie-friesland-drenthe-37-ht

Tijdens deze wandeling ga je op pad met gelijkgestemden. Je krijgt tools aangereikt die je steviger in het zadel zetten en in het dagelijkse leven kunt toepassen. We nemen we een kijkje onder de motorkap. Hoe werkt jou systeem, welk een invloed heeft dit op jou ”zijn” en hoe verhoudt zich dit tot de wereld om je heen. We richten ons op de vele talenten die HSP met zich meebrengt en hoe goede zelfzorg er toe bijdraagt om over de valkuilen heen te springen in plaats van er in te vallen. Kennis stelt ons in staat onszelf te begrijpen en te handelen naar wat we nodig hebben. Deze wandeling is voor de HSP en de hoogsensitieve-HSS. Wil je meer weten over jou eigenschap?

"het zelfportret"

Spiegelbeeld vertel eens even…. Ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg, ik hoor er niet bij. Het beeld wat we van ons zelf hebben begint zich te vormen rond het eerste levensjaar. Deze bewustwording van een ‘’zelf’’ en de positieve of negatieve ontwikkeling daarvan wordt bepaald door (grotendeels) het gezin waarin we opgroeien en de invloeden van de samenleving. Een negatief zelfbeeld is een hardnekkigheid die zich afspeelt in ons hoofd, het is een afspeelplaat vanuit ons onderbewuste met steeds weer hetzelfde liedje van ondermijnende en negatieve gedachten. We hebben de nummers zo vaak gehoord, dat we het zijn gaan geloven! Wil je de stem achter jou gedachten ontmoeten en hoe je deze kunt omvormen tot positieve, behulpzame en ondersteunende gedachten? Wandel dan mee met ‘’Het zelfportret.’’

ellen-stoppels-pura-coaching-groningen-wandeling-zelfbeeld-psychologie-stress

Een positiever zelfbeeld ontwikkelen is een groeiproces waarin je stap voor stap kennis maakt met je eigen bijzondere mooie kwaliteiten. Tijdens deze wandeling gaan we met behulp van “Het groeikompas’’ de eerste stappen maken naar een positiever zelfbeeld. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke elementen in het bos waarmee je bouwt aan je eigen (positief) zelfportret. De natuur ondersteund om zaken inzichtelijker te maken, positief te beïnvloeden en om de luchtigheid ervan te blijven bezien. Tijdens de wandeling werp je stap voor stap een stukje negatieve lading van je af. Spiegelbeeld vertel eens even…. Ik kan het, ik ben goed genoeg, ik hoor erbij. Deze wandeling is ook bijzonder geschikt voor HSP die last hebben van afwijzingsgevoeligheid.