pura-coaching-bladeren-6

winterwonderwandeling 11 februari 2023

Innerlijk werk, een sprankelend begin voor 2023

Hoogsensitiviteit is een prachtige eigenschap maar kan door (eigen) onbegrip, onwetendheid en een wereld die steeds sneller wil ook een pittige uitdaging zijn. Tijdens deze (gratis) Winterwonder wandeling gaan we terug naar de kern van jouw unieke eigenschap. De herkenning en erkenning staan aan de basis van waaruit je stappen kunt maken naar een juist gevoel van eigenwaarde, zelfacceptatie en een gezond zelfbeeld. Dit stevig fundament maakt dat je jou eigenschap tot een kracht kunt maken waarin je al je talenten optimaal kunt gebruiken. 

Meld je aan voor 4 februari

Lees verder
Kennis verwoorden in tastbare dingen was een mooie combi. Deze blijven bij mij goed hangen. Voorbeeld waarmee je begon, de stenen die in het water terecht kwamen.
Lees verder
Ik heb de wandeling als zeer waardevol en prettig ervaren. De natuur brengt je dichter bij jezelf en biedt ruimte voor persoonlijke gesprekken maar ook voor stilte.
Lees verder
Ik heb meer geleerd over HSP en ben bevestigd in mijn gedachte dat ik dat ook ben. Fijn om meer erover te leren en handvatten te krijgen om ermee om te gaan. Ook leuk om te delen met anderen uit de groep.
Previous
Next

”Zij die dansen worden voor gek verklaard door hen die de muziek niet horen” – Friedrich Nietzsche

aanmelden winterwonder wandeling

Wat gaan we doen?

pura-coaching-blad-1
Basiskennis HSP

Over prikkels en de diepgaande verwerking in het brein.

pura-coaching-blad-7
Grondingswerk

Het belang van aarden. Een stevige fundering voor het recht er te mogen zijn.

pura-coaching-blad-6
In het neutrale midden blijven

Over grenzen stellen, alles willen fixen, geven en ontvangen.

pura-coaching-blad-9
Energiemanagement

Wie of wat geeft je energie, waar loop je op leeg en wat is energetische vervloeiing?

pura-coaching-blad-3
Talenten verkennen

De kracht van je prachtige talenten verkennen, omarmen en uitdragen.

Het sprookjesachtige Evertsbos

Voor deze wandeling van circa 2 uur duiken we het sprookjesachtige Evertsbos in. De diversiteit van dit bos is bewonderingswaardig. De kleine bospaadjes, afgewisseld door heide en dichte bebossing zorgen voor een sprookjesachtige beleving. Het bos heeft ontzettend veel natuurlijke elementen die tijdens de wandeling verduidelijking geven aan de theoretische kennis die we delen. We wandelen deze middag bewust tegen de bestaande gele route in. Na een kilometer wandelen zal duidelijk worden waarom we deze stroom opwaartse beweging maken. Nieuwsgierig geworden? Meld je nu gratis aan!