pura-coaching-blad-9

workshops

Op ontdekkingsreis in jezelf

Tijdens de workshops ga je op ontdekkingsreis in jezelf. Zelfkennis is de basis voor persoonlijke groei. Welke beperkende overtuigingen, gedachten of patronen belemmeren jou je leven zo te leiden zoals jij wilt dat het gaat. Bewust worden waarom je doet wat je doet draagt bij aan het herkennen en ontrafelen van ‘oude gewoontes’.

Tijdens de workshops maak je kennis met de krachtige spelers van de positieve psychologie. Ze bieden je nieuwe waardevolle inzichten en je leert vaardigheden die bijdragen aan authenticiteit. De workshops staan voor bouwen aan veerkracht en een positieve mind-set.

Bewust positief leven

Verander je gedachten, verander je leven
45 workshop
  • Opnieuw vormgeven van een positieve mindset
  • Word regisseur van je eigen leven
  • Van overleven naar beleven
  • Workshop 13.00-16.00 uur
  • Locatie Godlinze

Hoogsensitief

De wereld door de ogen van
45 workshop
  • Verkrijg inzicht in je eigenschap HSP
  • Van overleven naar beleven
  • Ontvang tools voor het dagelijks leven
  • Workshop 13.00-16.00 uur
  • Locatie Godlinze

''Wie was je voordat je werd verteld wie je zou moeten zijn''

bewust positief leven

Wat is er voor nodig om een meer positieve mindset te creëren. Een levenshouding die je veerkrachtiger maakt en beter leert omgaan met tegenslagen en teleurstellingen. Met andere woorden, wat doen mensen die een algeheel gevoel van geluk en positiviteit ervaren anders? Welke eigenschappen hebben zij. Hoe zorgen zij ervoor dat ze ondanks, verdriet, verlies of tegenslagen niet verloren gaan in negativiteit. In de workshop ‘Bewust positief leven’ maak je kennis met de volgende thema’s:

 

Deze workshop is voor jou als je nieuwsgierig bent naar nieuwe wegen en openstaat voor veranderingen die een bijdrage leveren aan een positieve invloed in je leven. De eerste stap naar een positief leven is jezelf onder de loep nemen. Wat gebeurt er in je gedachtengang en hoe vertaald zich dit naar het leven dat je nu leidt? De workshop ”Bewust positief leven” heeft een theoretisch en een creatief deel. Je maakt kennis met de krachtige spelers uit de positieve psychologie en hoe zij bijdragen aan een veerkrachtige en positieve mind. In het creatieve deel gaan we oefeningen doen die bijdragen aan veerkracht en het bewust positief sturen van je brein. De oefeningen krijg je mee in een routekaart zodat je thuis kunt blijven oefenen.

Hoogsensitief

Hoogsensitiviteit is een prachtige eigenschap maar kan, in deze tijd waar de wereld gericht is op snelheid en prestatie, ook een pittige uitdaging zijn. Wil je je eigenschap als een kracht ervaren dan is bewustwording en kennis de eerste stap die je hebt te maken. In deze workshop gaan we uitgebreid in op jouw eigenschap. Hoe werkt jouw systeem en welk een invloed heeft dit op jou en de wereld om je heen. In de workshop ‘De wereld door de ogen van’ verdiepen we ons in:

 

diensten-individueel-groepswandelingen-workshops-trajecten

Na het informatieve deel gaan we aan de slag met praktische oefeningen die je steviger in het zadel zetten. HSP zijn diepe denkers en van nature gericht op goed willen doen en de harmonie bewaren. Hoe zorg je ervoor dat je niet blijft hangen in rationeel uitpluizerij of voortdurend vervliegt met de ander zijn energie of verwachtingen? Wat heeft je lichaam je te vertellen en hoe geef je jezelf het recht er te mogen zijn? Welke innerlijke saboteurs belemmeren jou om authentiek te leven en hoe zorg je ervoor dat je minder naar deze criticus luistert. Kortom, wat is er voor nodig om je eigenschap als een kracht te ervaren. De oefeningen zijn gericht op grondingswerk, meditatie en het leren luisteren naar je lichaamstaal. Twijfel je of je hoogsensitief bent? Kom dan zeker een keertje langs. De ervaring leert dat de informatie die je krijgt en de herkenning bij anderen je vermoeden zal bevestigen.